Index of /wp-content/uploads/karya-ilmiah/Nurjanah

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[DIR]Parent Directory  -  
[   ]46_IFRJ_21_(06)_2014_Sudirman_287.pdf25-May-2016 07:57 370K 
[   ]2149-4028-1-SM_(1)_bandeng_depik.pdf25-May-2016 07:57 266K 
[   ]2151-4032-1-SM_(3)_kupang_merah_depik.pdf25-May-2016 07:57 281K 
[   ]2152-4034-1-SM_(3)_lemak_depik.pdf25-May-2016 07:57 413K 
[   ]Aktifitas_Antioksidan_Komponen_Bioaktif_Keong_Ipong.pdf25-May-2016 07:57 332K 
[   ]Aktivitas_Antioksidan_Komponen_Bioaktif_Kerang_Pisau.pdf25-May-2016 07:57 4.4M 
[   ]Aktivitas_Antioksidan_Lintah_Buton.pdf25-May-2016 07:57 3.1M 
[   ]Aktivitas_antioksidan_keong_pepaya.pdf25-May-2016 07:57 911K 
[   ]Aktivitas_antioksidan_minuman_lintah.pdf25-May-2016 07:57 1.5M 
[   ]Aktivitas_antioksidan_semanggi_air.pdf25-May-2016 07:57 143K 
[   ]Analisa_Kandungan_Logam_Berat_Kerang.pdf25-May-2016 07:57 179K 
[   ]Analisa_Kandungan_Logam_Berat_Krustasea.pdf25-May-2016 07:57 421K 
[   ]Analisa_kandungan_logam_berat_ikan.pdf25-May-2016 07:57 138K 
[   ]Analisis_Kandungan_Logam_Berat_Kijing_Lokal.pdf25-May-2016 07:57 291K 
[   ]Aplikasi_Rak_Transportasi_Lobster_Air.pdf25-May-2016 07:57 86K 
[   ]Autentikasi_Tuna_Steak_Metode_PCR.pdf25-May-2016 07:57 1.2M 
[   ]Formulasi_Minuman_Fungsiona_Lintah_.pdf25-May-2016 07:57 125K 
[   ]Formulasi_Minuman_Fungsional_Kerang_Pisau.pdf25-May-2016 07:57 115K 
[   ]Hubungan_Biomassa_Epifit_ dengan_Aktivitas_ Antioksidan.pdf25-May-2016 07:57 2.4M 
[   ]Inventory_and_Extraction_of_Taurine_from_Deep_Sea_Fishes.pdf25-May-2016 07:57 108K 
[   ]JPHPI 16(2)rev21Des2013 hal 96-107.pdf25-May-2016 07:57 371K 
[   ]JPHPI 16(2)rev21Des2013 hal 159-167.pdf25-May-2016 07:57 159K 
[   ]JPHPI 16(2)rev21Des2013 hal 168-176.pdf25-May-2016 07:57 401K 
[   ]JPHPI 16(3) 24 Maret 2014 hal 207-214.pdf25-May-2016 07:57 237K 
[   ]JPHPI 16(3) 24 Maret 2014 hal 242-248.pdf25-May-2016 07:57 246K 
[   ]JPHPI 16(3) 24 Maret 2014 hal 268-277.pdf25-May-2016 07:57 135K 
[   ]Kajian_Ekstraks_Spons_Anti_Oksidan.pdf25-May-2016 07:57 7.3M 
[   ]Kajian_Mutu_Rajungan_Imitasi.pdf25-May-2016 07:57 374K 
[   ]Kandungan_Fenol_Komposisi_Fitokimia.pdf25-May-2016 07:57 2.9M 
[   ]Kandungan_Logam_Pada_Cumi-cumi_Sotong.pdf25-May-2016 07:57 272K 
[   ]Kandungan_Mineral_Proksimat_Kerang_Darah.pdf25-May-2016 07:57 50K 
[   ]Kandungan_Proksimat_Penanganan_Pokea_Pohara.pdf25-May-2016 07:57 139K 
[   ]Karakteristik_Daging_Rajungan_Gegunungwetan.pdf25-May-2016 07:57 216K 
[   ]Karakteristik_Daging_Udang_Tiruan.pdf25-May-2016 07:57 893K 
[   ]Karakteristik_Fisik_Kimia_Cangkang_Kijing.pdf25-May-2016 07:57 74K 
[   ]Karakteristik_Gizi_Kerang_Pisau_Madura.pdf25-May-2016 07:57 6.6M 
[   ]Karakteristik_Kimia_Fisik_Sisik_Gurami.pdf25-May-2016 07:57 1.1M 
[   ]Karakteristik_Mutu_Ikan_Bandeng.pdf25-May-2016 07:57 9.2M 
[   ]Karakteristik_Protein_Kijing_Situ_Gede.pdf25-May-2016 07:57 129K 
[   ]Kemunduran_Fillet_Lele_Dumbo_Kematian.pdf25-May-2016 07:57 1.5M 
[   ]Kemunduran_Ikan_Nila_Cara_Kematian.pdf25-May-2016 07:57 247K 
[   ]Kemunduran_Mutu_Gurami_chilling.pdf25-May-2016 07:57 8.4M 
[   ]Kemunduran_Mutu_Lele_Dumbo_Cara_Mati.pdf25-May-2016 07:57 147K 
[   ]Kemunduran_Mutu_Nila_Merah_Suhu_Ruang.pdf25-May-2016 07:57 31K 
[   ]Kemunduran_mutu_nila_merah_suhu_chilling.pdf25-May-2016 07:57 188K 
[   ]Komposisi_Kimia_Asam_Lemak_Kolesterol.pdf25-May-2016 07:57 249K 
[   ]Komposisi_Kimia_Kerang_Pisau.pdf25-May-2016 07:57 132K 
[   ]Komposisi_Kimia_Vitamin_Gurami.pdf25-May-2016 07:57 3.0M 
[   ]Komposisi_Mineral_Makro_Mikro_Gurami.pdf25-May-2016 07:57 152K 
[   ]Lintah_Laut_Sebagai_Antikolesterolemia.pdf25-May-2016 07:57 9.4M 
[   ]Nutritional_Antioxidant_SeaSlug .pdf25-May-2016 07:57 118K 
[   ]Pemanfaatan_Gelembung_Renang_Isinglass.pdf25-May-2016 07:57 80K 
[   ]Pembuatan_Tepung_Puding_Instan_Karaginan.pdf25-May-2016 07:57 49K 
[   ]Pembuatan_kerupuk_keong_mas.pdf25-May-2016 07:57 243K 
[   ]Penambahan_Hidrogen_Ikan_Kerapu_Lumpur.pdf25-May-2016 07:57 63K 
[   ]Pengantar_BSN.pdf25-May-2016 07:57 6.9M 
[   ]Pengaruh_Lama_Penyimpanan_Udang_Windu.pdf25-May-2016 07:57 618K 
[   ]Pengaruh_Penambahan_Bahan_Pengikat.pdf25-May-2016 07:57 52K 
[   ]Pengaruh_Suhu_Waktu_Perebusan_Kulit_Ikan_Cucut.pdf25-May-2016 07:57 1.1M 
[   ]Pengaruh_Umur_Panen_Terhadap_Komposisi_Asam_Lemak.pdf25-May-2016 07:57 240K 
[   ]Pengaruh_habitat_omega3_udang_windu.pdf25-May-2016 07:57 250K 
[   ]Penurunan_Merkuri_Pembuatan_Hisit.pdf25-May-2016 07:57 243K 
[   ]Perubahan_komposisi_kimia_vitamin_udang_ronggeng.pdf25-May-2016 07:57 212K 
[   ]Perubahan_komposisi_protein_asam_udang ronggeng.pdf25-May-2016 07:57 1.2M 
[   ]Produksi_Alginat_Medium_Limbah_Cair_Tapioka.pdf25-May-2016 07:57 731K 
[   ]Produksi_Alginat_oleh_Azotobacter_vinelandii.pdf25-May-2016 07:57 1.3M 
[   ]Proporsi_Bagian_Tubuh_dan_Kadar_Proksimat_Ikan_Gabus.pdf25-May-2016 07:57 2.2M 
[   ]Proximate_Nutrient_Mineral_Cuttlefish.pdf25-May-2016 07:57 63K 
[   ]Purification_of_Sardinella_sp._Oil_Centrifugation_and_Bentonite _adsorbent.pdf25-May-2016 07:57 231K 
[   ]Semanggi1.pdf25-May-2016 07:57 143K 
[   ]Sensitivitas_Aktifitas_Anti_Bakteri_Alga.pdf25-May-2016 07:57 659K 
[   ]Sinergis_Taurin_Lintah_Laut_Temulawak.pdf25-May-2016 07:57 204K 
[   ]Tingkatan_Mutu_Ikan_Banyar.pdf25-May-2016 07:57 1.1M 
[   ]Upaya_Mempertahankan_Selar_Bentong_Pekalongan.pdf25-May-2016 07:57 86K 
[DIR]baru/25-May-2016 07:57 -  
[   ]kecap_ikan_jeroan_ikan_tuna.pdf25-May-2016 07:57 148K 
[   ]mineral_and_heavy_banana_fish.pdf25-May-2016 07:57 345K 
[   ]pengetahuan_karakteristik_bahan_baku_perairan.pdf25-May-2016 07:57 160K 
[   ]vitamin dan mineral kembung(1).pdf25-May-2016 07:57 407K 

Apache/2.2.15 (CentOS) Server at thp.fpik.ipb.ac.id Port 80